Så mycket kostar flipperborden i Pinball FX 2

Share This Post

Kommande Xbox Live Arcade-liret Pinball FX 2 är inget typiskt Live Arcade-spel. För det första skiljer det sig rätt så markant från övriga titlar genom att vara helt gratis att ladda ner. Inte en spänn kostar det alltså, trevligt värre. Så vad är haken?
Jo, du får bara demobord. In Pinball FX 2, som beskrivs som en flipperplattform snarare än ett flipperspel, så köper du borden du vill spela på istället.
Anar vi en affärsmodell här?
Det är dock inte så illa måste jag säga. För ägare av Pinball FX, oavsett om man bara köpt grundspelet eller kompletterat med fler bord, är det en rejäl uppgradering. Att importera Pinball FX-borden, med highscore och allt, är nämligen gratis och ger dig dessutom uppgraderad grafik samt nya achievements. Kostar inte en spänn, inga konstigheter, och ett bra drag om man vill få användarna att se på Pinball FX 2 som en plattform snarare än ett spel, som sagt var.
Vill du köpa fler bord, och det vill du så klart, så kan du knipa Core Collection för 800 Microsoftpoäng. Då får du de nya borden, det vill säga Pasha, Rome och Biolab, samt Secrets of the Deep.
Har du inte Pinball FX så kan du köpa originalborden därifrån för 800 Microsoftpoäng, och ”gamla” tilläggsbord kostar 240 Microsoftpoäng styck.
Nog låter väl Pinball FX 2 som en flipperplattform trots allt? Släpps den 13 oktober på Xbox Live Arcade.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...