Ryktesbomben: Nintendo startar om 3DS nästa år med ny modell

Share This Post


Rykten är som vanligt underhållande, men det är inte alltid de intresserar lika mycket som det här. Franska sajten 01net, som tidigare bistått med en hel del rykten som stämt, har nu enligt källor fått reda på att Nintendo planerar släppa en helt ny Nintendo 3DS nästa år. Men det tar inte slut där, för den gamla modellen kan också komma att få en oväntad tillsats som svar på PS Vita.
Enligt uppgifterna är det kaos i Nintendos högkvarter just nu efter den tröga starten för deras senaste tillskott i DS-familjen. De fina och förväntade resultaten har uteblivit och man fick nyligen drastiskt sänka priset för att få liv i maskinen igen och återvinna konsumenternas intresse. Men detta är då, enligt ryktet, bara steg 1 i planen för att återinföra Nintendo 3DS på marknaden på allvar igen.
För att göra en lång historia kort och övergripande enkel. Ryktet, som vi får kalla det, säger nu att Nintendo någon gång 2012 kommer att göra återlansera Nintendo 3DS genom att släppa en ny variant av maskinen, och möjligen byta namn på den. Dels för att skilja den från DS-familjen och dels för att tona ned 3D-möjligheterna som hittills kan antas ha avskräckt en stor mängd föräldrar som inte vill att deras barn ska få förmodade ögonskador.
Vad som skulle vara nytt på den nya modellen kan vi bara spekulera i för tillfället, men Nintendo sägs samtidigt som detta pågår jobba med en tillsats till den gamla modellen, en löstagbar andra analog spak. Detta är något Nintendo tydligen ångrar att de inte införde från första början för att bättre kunna konkurrera med kommande PS Vita. Så, kommer den nya modellen med två spakar direkt, blir det en lättare putsning på formen, eller blir det ingenting över huvud taget för att ryktet är åt helvete fel?
Man brukar säga att den som lever får se.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...