Resident Evil: Revelations lite dyrare än andra 3DS-spel

Share This Post


Resident Evil: Revelations till Nintendo 3DS blir inte riktigt som andra spel till formatet. Det kostar nämligen lite mer än vanligt. I dollarklassen kommer det att landa på runt $50 istället för $40 som är fallet med många andra, däribland kommande Mario Kart 7. Och inte heller beror det på Circle Pad Pro, spaktillbehöret som spelet stödjer, för det paketeras inte med spelet och det finns heller inga planer på något sådant. Så varför? Därför, säger Capcom.
En talesman för spelet berättar att Revelations kommer vara ett fullskaligt, oerhört vackert skräckspel i 3D med över 20 timmars speltid. blahblah PR blahblah! Det innehåller även ett så kallat RAID-läge utöver kampanjen där man kan spela tillsammans med en annan. För att allt detta ska kunna rymmas på en kassett krävs en 4 GB stor sådan. Därför, säger Capcom, kostar spelet mer än vanligt.
Det återstår att se hur stor prisskillnaden i slutändan blir i Sverige och om det spelar någon roll. Här är vi sedan länge ändå vana med hutlösa överpriser.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...