Regnbågsenhörningar i Robot Unicorn Attack

Share This Post

Har du inte spelat Robot Unicorn Attack på Adult Swim så gör du det nu. Det är gratis och ska upplevas på hög volym. Så. Bra. Då kan vi prata om iPhone-versionen.

Det är samma sak. Det bör spelas nonstop den här veckan, eftersom det är Pride-festivaler och jag kan inte tänka mig något mer regnbågsvackert än just Robot Unicorn Attack, från musiken till den grafiska stilen. Det är så rätt, helt enkelt.

Jag älskar det.

Tyvärr är det inte perfekt, fast jag skulle önska att så vore fallet. Vid första anblick är det en klockren femma, av just de skäl jag redan nämnt. De slumpmässiga banorna fungerar inte alls lika väl som i höjdaren Canabalt, ett spel som bygger på samma spring och hoppa-upplägg (men utan färgstarkt dashande då). Plötsligt finner man sig högt upp i luften utan en aning om var man vill landa, eller vad som ska hända över huvud taget. På tok för många enhörningshuvuden skickas över skärmen på grund av det.

Men med det sagt, Robot Unicorn Attack är fortfarande fantastiskt. Man har fått till en riktigt skön hoppkänsla på iPhonen, och kontrollen överlag fungerar utmärkt. Det finns helt enkelt inget skäl att inte äga det här, trots att du kan spela det gratis i webbläsaren.

Pride-vecka eller ej, Robot Unicorn Attack är grymt året om.

Betyg: 4 av 5

TDH testade version 1.0.3.

Related Posts

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...

Audacity för Windows

Om du är en fena på ljudredigering vet du...

Spelplattformen Steam

Steam är en spelplattform online som utvecklats av Valve...

7-Zip för Windows

7-Zip är ett av de mest populära komprimerings- och...
Föregående artikel
Nästa artikel