Red Dead Redemption: Undead Nightmare blir fristående spel – också

Share This Post

Rockstars zombieinfekterade vilda västern-tolkning Undead Nightmare är ett tillägg till Red Dead Redemption, vilket betyder att du köper det från Xbox Live Marketplace eller PlayStation Store, som vanligt. Fast det måste du inte göra, du kan även inhandla spelet i din lokala spelbutik, för en separat version kommer nämligen släppas på skiva.
Så hur hänger det här ihop?
Jo, om du äger Red Dead Redemption så köper du helt enkelt Undead Nightmare den 26 oktober för 800 Microsoftpoäng (på Xbox Live Marketplace) eller €9,99 (från PlayStation Store), inget konstigt med det. Men om du inte äger Red Dead Redemption så kan du inhandla Red Dead Redemption: Undead Nightmare i din spelbutik, och få ett fristående spel istället. Med det får du även tidigare utgivet DLC till Red Dead Redemption, nämligen Cheats and Liars, Outlaws to the End, Legends and Killers, och så vidare. Men inte vanliga Red Dead Redemption då, förstås.
Smart drag av Rockstar måste jag säga, för tydligen är Undead Nightmare bra nog för att stå själv, även om det är ett lågt prisat spel (gissningsvis 349 kr i Sverige ungefär). Dessutom ökar det säkerligen onlinespelandet.
När den fristående versionen av Undead Nightmare släpps är inte klart, men Red Dead Redemption-expansionen dyker alltså upp den 26 oktober.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...