Nutopia

Rambo som du aldrig spelat det förut


Det som är så förbaskat roligt med enkla webbspel är utvecklarnas frihet, och galenskap. Med Rambo: Last Blood garanterar jag en upplevelse som inte liknar något annat. Rätta mig däremot gärna om jag har fel, för jag vill nämligen ha mer av det här. Kort men oerhört gott, i Last Blood gör Rambo upp med sitt förflutna, och inte på vilket sätt som helst. Det är en småpusslig historia som man lätt klarar av på en halv kafferast. Testa själv.
Och du, jag sätter hundra spänn på att du dör minst en gång!

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.