Nutopia

Ponies and ponies and ponies


Imorgon släpps Pony vs Pony och titeln på spelet säger väl allt, eller kanske inte. Dock är titeln, sajten, och några skisser näst intill den enda information som finns om spelet.
Den Nyan Cat-inspirerade sajten med den galet trallvänliga/irriterande sången samt ponnynamn-generatorn har förmodligen fungerat bra för att bygga upp hajp kring spelet. Det är bara att söka på ”My PvP name is” på Twitter för att se att det är många som har skaffat sig ett eget ponyalias.
Utvecklarna av spelet, Artix Entertainment, har tidigare släppt fler webbläsarbaserade spel som AdventureQuest World, DragonFable och HeroSmash så det är trolig att även Pony vs Pony är ett sådant spel. Imorgon får vi veta men under tiden, lyssna på sången! Ponies and ponies and ponies and ponies and ponies and ponies and ponies…

Malin Jonsson

Älskar streetart, tv-spel, achievements, snowboard och frukt. Hatar stora bossar och jobbiga monster i tv-spel. Har tidigare varit med och drivit spelsajten Subdogs och är en i triaden som startade Spelbloggen, Mapple och nu Nutopia.

Kommentarer