Phantasy Star Online 2 gratis att spela, släpps till iOS

Share This Post


Segas satsning på Phantasy Star fortsätter. Phantasy Star Online 2 är på gång, och det till inte mindre än tre format, samtliga varianter med olika utgivningsdatum. PC-versionen kommer någon gång under början av sommaren i år. Det blir gratis att ladda ned och spela, men vissa saker i spelet kostar så klart pengar vilket också kommer att utgöra Segas huvudsakliga inkomstskälla. En stängd beta planeras till slutet av april.
PC-versionen kommer dock inte ensam. PS Vita är det andra formatet som Sega väljer att satsa på. Det trevliga här är att Vita-ägare och PC-spelare ska kunna spela ihop samtidigt, men det dröjer då Vita-versionen släpps först våren 2013.
Överraskningen däremot, eller kanske inte alls, är att Phantasy Star Online 2 även släpps till iOS och Android, och det faktiskt före PS Vita-ditot. Lagom till vintern 2012 släpps en något bantad version av spelet till mobila enheter som dock kommer att vara stängd för de olika portabla plattformarna. Det blir alltså inget spelande med Vita/PC-ägarna. Dock utlovas en mer personlig upplevelse trots att spelet innehåller förenklat karaktärsskapande och simplare kontroller.
Via Andriasang.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...