Om Macbook Pro, iPhone 5 och iPad 3

Share This Post


En hög rykten från iLounge skvallrar om lite intressanta detaljer gällande kommande hårdvara från Apple. Det är nya Macbook Pro-modeller samt storlekar och eventuella datum för iPhone 5 och iPad 3.
Enligt en av sajtens mest pålitliga källor kommer de nya Macbook Pro-modellerna att vara tunnare. Det har också ryktats om en supertunn 15-tumsmodell från Apple, men om den ingår i Macbook Pro- eller Air-serien är oklart. 2012 är året då den eller dessa ser dagens ljus.
Vad gäller iPhone 5 så ska den inte likna de modeller vi hittills sett somliga presentera som sina egna tolkningar. Telefonen kommer dock att ha en 4-tumsskärm, ett steg upp från dagens 3.5″, och vara 8 millimeter längre. Skalet kommer troligen att vara i aluminium. Apple sägs sikta på ett släpp nästa sommar, vilket innebär att iPhone 4S inte får ligga på topp särskilt länge. Kan kanske vara värt att tänka på ifall man går i köptankar.
Sist då vad gäller iPad 3 så kommer den att vara 0.7 millimeter tjockare än dagens iPad 2. Detta för att få plats med det nya belysningssystemet som ska lysa upp den nya, högupplösta skärmen. Planerat släppdatum är någon gång i mars 2012. Källan säger även till iLounge att maskinen kan premiärvisas så tidigt som januari nästa år.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel