Nutopia

Om Macbook Pro, iPhone 5 och iPad 3


En hög rykten från iLounge skvallrar om lite intressanta detaljer gällande kommande hårdvara från Apple. Det är nya Macbook Pro-modeller samt storlekar och eventuella datum för iPhone 5 och iPad 3.
Enligt en av sajtens mest pålitliga källor kommer de nya Macbook Pro-modellerna att vara tunnare. Det har också ryktats om en supertunn 15-tumsmodell från Apple, men om den ingår i Macbook Pro- eller Air-serien är oklart. 2012 är året då den eller dessa ser dagens ljus.
Vad gäller iPhone 5 så ska den inte likna de modeller vi hittills sett somliga presentera som sina egna tolkningar. Telefonen kommer dock att ha en 4-tumsskärm, ett steg upp från dagens 3.5″, och vara 8 millimeter längre. Skalet kommer troligen att vara i aluminium. Apple sägs sikta på ett släpp nästa sommar, vilket innebär att iPhone 4S inte får ligga på topp särskilt länge. Kan kanske vara värt att tänka på ifall man går i köptankar.
Sist då vad gäller iPad 3 så kommer den att vara 0.7 millimeter tjockare än dagens iPad 2. Detta för att få plats med det nya belysningssystemet som ska lysa upp den nya, högupplösta skärmen. Planerat släppdatum är någon gång i mars 2012. Källan säger även till iLounge att maskinen kan premiärvisas så tidigt som januari nästa år.

Kommentarer

5 svar till “Om Macbook Pro, iPhone 5 och iPad 3”

 1. manga skriver:

  Var detta tvunget att dyka upp nu bara för att jag för någon vecka sedan köpte på mig en ipad 2?
  Verkligheten jävlas precis lika mycket som vanligt med mig. Vilket är synd och skam. Men man får leva med det. Är hur nöjd som helst med den nuvarande iPad 2 så.
  iPhone 5 kan bli intressant. Om jag har tillräckligt mycket med pengar för den. Men å andra sidan, iPhone 4 duger fullständigt gott åt mig.
  Så litet trevliga tech nyheter för prylbögen inom mig. Dåliga nyheter för mig finansiellt XD

 2. Rickard Olsson skriver:

  Du kan nog vara nöjd med din iPad 2, den lär hålla alldeles utmärkt lagom fram till iPad 4 ändå. Men ett tips vid köp av Apple-produkter är att alltid kolla den här guiden först:
  http://buyersguide.macrumors.com/

  • manga skriver:

   Indeed. Jag är nöjd med min iPad 2. Det blir så mycket lättare att läsa skolan pdf:er på den än i böckerna :p
   iPad 4 får vi se när den släpps hur situationen ser ut då.
   Tack för länktipset. Ska kolla på den hädanefter.

 3. Pwallberg skriver:

  har både padda 2 och ifånen 4s, problemet är ju att jag måste ha det senaste… DOH! Only one gear, GO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.