Arkiv för iPhone 4S

John Malkovich i Apples senaste reklamfilmer

Thord D. Hedengren

Det verkar som att Apple tänker använda sig av kändisar i större utsträckning framöver, med tanke på att Samuel L. Jackson pratade med Siri förra gången. Den här gången är det John Malkovichs tur.

Reklamfilmen ovan heter ”Joke” och är en av två där Malkovich medverkar.
Reklamfilm nummer två heter ”Life” och återfinns nedan.

Sugen på att låsa upp en operatörslåst iPhone 4S? Här är tolv steg som beskriver hur man går till väga. Och som vanligt, du gör det på egen risk.

Tänk om Siri ersattes av Samuel L. Jackson

Thord D. Hedengren

Nu när Samuel L. Jackson gör reklam för iPhone 4S och Siri så känns den här inte direkt splitternya parodin än mer aktuell.

Samuel L. Jackson i nya Apple-reklamen

Thord D. Hedengren


Siri och Samuel L. Jackson verkar ha funnit varandra. Gulligt, inte sant? Och ja, det är en ny reklamfilm för Apples iPhone 4S.

Siri: The Horror Movie

Thord D. Hedengren


Ja, ja, ja. Ja.

Knuckle Case är ett briljant skal till iPhone 4 och 4S

Thord D. Hedengren

Kolla på bilden, kolla bara. Det är klumpigt, fånigt, dumt, löjligt, och alldeles för mycket – men jag älskar det! Nästan så mycket att jag betalar de $99 (cirka 670 kr) Knuckle Case kostar. Passar till iPhone 4 såväl som 4S.
Tipstack: Kristie Lu

Fredagsappen: Reckless Racing 2

Rickard Olsson


Första gången jag kom i kontakt med Polarbits Reckless Racing var det bara att knäböja. Det var inget annat än ren spruta-grus-i-kurvan-racing med tillhörande spelglädje. Små, tajta banor och en kontroll som matade in ”bara ett race till” i mitt huvud, race efter race. Därför var ju förväntningarna på Reckless Racing 2 så lagom höga.
Nu är det här, har funnits ett litet tag, och det har spelats. Men jag är kluven. Å ena sidan har vi ett otroligt mycket fetare innehåll. Vi trimmar och lackar våra bilar, som är nästan 20 till antalet. Vi tävlar på större och vackrare banor i det nya karriärläget eller bråkar med andra online, bland annat.
Ett egentligen bättre spel rakt igenom, men jag saknar något. Den genuina känslan från första spelet. (mer…)

Apple fokuserar på iCloud i senaste reklamfilmen

Thord D. Hedengren


Jag vet inte om jag tycker att iCloud fungerar riktigt så här bra, men det är en smart och snygg annons för iPhone 4S, och indirekt iPad samt Mac med.

Två nya reklamfilmer för iPhone 4S

Thord D. Hedengren

Ja, vi är lite sena med de här, men ändå. Apple rullar nu två nya reklamfilmer för iPhone 4S, och föga förvånande är fokus på Siri. (mer…)

Styr lampor och kaffemaskinen med Siri

Malin Jonsson

För ett tag sedan postade vi en video där Siri används för att ändra temperaturen i ett rum. Den här videon tar det hela lite längre och Siri används för att kontrollera lampor, dimmer samt kaffemaskin. Briljant! Godnatt.

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 3