Nya märkliga rykten gällande Wii 2

Share This Post

E3 närmar sig med stormsteg, och ryktena gällande Nintendos nästa konsol fortsätter att strömma in. Nu är det en källa till Kotaku som säger sig sitta på lite ny information, och den gör oss inte mindre konfunderade om den skulle visa sig vara sann, för här förstår jag inte alls hur Nintendo tänker. Ingen hårddisk?
Vad som sägs är att Wii 2, hittills gåendes under projektnamnet Cafe, kommer ha 8 GB inbyggt flashminne istället för en större hårddisk. Vidare kommer spelskivorna att rymma upp till 25 GB och maskinen ska även stödja sparfiler på SD-kort.
Källan hävdar dessutom att Nintendo ännu inte beslutat sig om ifall maskinen ska klara 1080i eller 1080p som mest, men ska den – som det är sagt – vara med och konkurrera rent prestandamässigt med Xbox 360 och PlayStation 3 kan vi säkert förvänta oss 1080p. Särskilt nu när större TV-apparater blir allt vanligare.
Det uppseendeväckande här är förstås avsaknaden av hårddisk. Nintendo har ju erkänt sitt misslyckande med Wii:ns onlinesatsning, och har meddelat att de minsann inte kommer upprepa samma misstag med just Wii 2 och Nintendo 3DS. Men kom igen, för att ha en riktigt levande onlinemaskin krävs ett stort lagringsutrymme för att användarna kontinuerligt ska kunna tanka hem demon och hela spel samt installera DLC till redan befintliga spel.
Tillåt mig tvivla på dessa uppgifter.

Related Posts

Seterra för Windows

Seterra för Windows är en kraftfull och engagerande programvara...

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...