Nya märkliga rykten gällande Wii 2

Share This Post

E3 närmar sig med stormsteg, och ryktena gällande Nintendos nästa konsol fortsätter att strömma in. Nu är det en källa till Kotaku som säger sig sitta på lite ny information, och den gör oss inte mindre konfunderade om den skulle visa sig vara sann, för här förstår jag inte alls hur Nintendo tänker. Ingen hårddisk?
Vad som sägs är att Wii 2, hittills gåendes under projektnamnet Cafe, kommer ha 8 GB inbyggt flashminne istället för en större hårddisk. Vidare kommer spelskivorna att rymma upp till 25 GB och maskinen ska även stödja sparfiler på SD-kort.
Källan hävdar dessutom att Nintendo ännu inte beslutat sig om ifall maskinen ska klara 1080i eller 1080p som mest, men ska den – som det är sagt – vara med och konkurrera rent prestandamässigt med Xbox 360 och PlayStation 3 kan vi säkert förvänta oss 1080p. Särskilt nu när större TV-apparater blir allt vanligare.
Det uppseendeväckande här är förstås avsaknaden av hårddisk. Nintendo har ju erkänt sitt misslyckande med Wii:ns onlinesatsning, och har meddelat att de minsann inte kommer upprepa samma misstag med just Wii 2 och Nintendo 3DS. Men kom igen, för att ha en riktigt levande onlinemaskin krävs ett stort lagringsutrymme för att användarna kontinuerligt ska kunna tanka hem demon och hela spel samt installera DLC till redan befintliga spel.
Tillåt mig tvivla på dessa uppgifter.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...