Nya MacBook Pros på torsdag?

Share This Post


Vi har läst ett tag nu att nya MacBook Pros skulle vara på intågande, och ryktesmaskinen säger nu att de anländer torsdagen den 24 februari. Kanske är det så, men mer intressant är ju så klart vad de kan tänkas innehålla. Här är vad ”snacket” menar att vi kan få.

  • Ny processor. Intels nya Sandy Bridge-processor har nämnts som en kandidat, men den har å andra sidan stött på problem och kan komma att försenas. Vi får se, men vad det än blir så blir det garanterat snabbare.
  • Mer Air-liknande design? Steve Jobs menar att de nya MacBook Air-modellerna är framtiden för Apples bärara datorer, och en rapport från sajten Digitimes stöder ryktet genom att hävda att de nya MacBook Pro-modellerna får en smått förnyad design, troligtvis då något åt Air-hållet.
  • Tunnare och lättare. Till skillnad från dagens modeller ska de nya Pro-datorerna vara upp till 20% lättare tack vare ett nytt aluminiumhölje som dessutom ska tåla repor bättre.
  • 20% tycker Apple är en bra siffra och fortsätter således med den. Det sägs nämligen även bara hur mycket bättre det nya batteriet som sitter i ska vara. Mellan 11 och 12 timmars trådlöst användande ska man få ut beroende på modell, men undertecknad är självklart ytterst skeptisk.
  • För trettontumsmodellen (13″) sägs matt skärm och upplösningen 1440×900 vara ett alternativ för de som vill specialbeställa sina datorer. Efterlängtat för vissa kanske.

Detta var alltså några av de funktioner/attribut som det pratats om. Ingenting är i sedvanlig ordning bekräftat, men vi ska nog ändå vänta oss relativt häftiga grejer. Det känns som att det är på tiden nu. På torsdag vet vi förhoppningsvis mer.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...