Nutopia

Nutopia på is

nutopiaonice
Allt måste ha ett slut sägs det, men vi håller inte med. Början däremot, det är ett måste, för utan det så – ja ni fattar.
Nutopia är ett kul projekt, vi har haft väldigt mycket kul med den lekfulla tonen och den totala avsaknaden av redaktionella riktlinjer. Vi har skrivit om allt vi tycker varit roligt, intressant och spännande. Det har vi gjort rätt länge nu, sedan den 29 oktober 2009 faktiskt. Nutopia är en del av vår vardag, men inte så mycket som vi skulle vilja. Brödfödan, egna projekt, allt det där är viktigt för oss alla, och utifrån det var beslutet att lägga Nutopia på is tills vidare ganska enkelt. Ångestladdat, men självklart på något vis.
Vi har nått punkten där vi behöver bestämma oss. Antingen höjer vi tempot, ambitionen, och blir seriösa på det där kommersiella viset, eller så leker vi vidare utan någon tanke på att tiden vi lägger ska betala sig. Det senare är förvisso lockande, men så kommer den där verkligheten och hälsar på. Vi har idéer att prova, jobb att göra, saker att testa, och det går helt enkelt inte ihop. Det går inte ihop tidsmässigt, och det går inte ihop med vår ambition för Nutopia. Den är betydligt högre än några ströposter här och var, ni har sett det de senaste månaderna lite då och då, när vi inte fått ihop det.
Nutopia är bättre än så. Nutopia är värd mer än så.
Så vi pausar. Islägger på obestämd tid. Går vidare, tills vidare.
Det är bäst så, just nu.
Stort tack för att ni läst så här långt. För speltokiga kan vissa av oss återfinnas på Spelbloggen lite då och då. Oss andra hittar du via länkarna i sidfoten.
Så är det här slutet? Vem vet, men vill du vara säker på att inte missa den inte alls otippade Återkomsten i Framtiden så följer du @nutopiase på Twitter, fortsätter gilla Facebook-sidan, samt tittar in på den här adressen lite då och då. Någon eller alla av oss ovan lär skrika om vår återkomst via dessa eller andra kanaler med. Om inte annat så finns vi på en bergstopp nära dig, joddlandes vårt evangelium.
Vi ses.

Thord D. Hedengren

Spelveteran som tidigare startat såväl TVspel.nu som Kong och Spelbloggen. Numera författare, journalist, entreprenör, och VD på webbyrå - bland mycket annat!

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.