Nintendo 3DS XL är verklighet

Share This Post


Den japanska tidningen Nikkei spekulerade i det före E3, men Nintendo bevisade annat under mässan. Någon Nintendo 3DS XL blev det inte. Nikkei hade fel, eller? Nej, för tidigare idag, under en ny Nintendo Direct-sändning, utannonserades just XL-varianten av Nintendos bärbara 3D-maskin.
90% större skärmar, aningen bättre batteritid och ett medföljande minneskort på 4 GB istället för 2 ska sälja detta nya monster. Men för att pressa ned priset på den har Nintendo valt att inte inkludera någon AC-adapter, utan en sådan måste köpas löst. Har man dock en Nintendo Dsi/DSi XL eller Nintendo 3DS sedan tidigare så passar den.
Nintendo 3DS XL kommer till Europa redan den 28 juli, men något pris är ännu inte klart. I Japan, som får den samma dag, kommer den att kosta ¥18 000, och i USA där den släpps den 19 augusti ligger priset på $199. Vi kan därmed dra slutsatsen att den lär hamna på runt 1 700-1 900 kronor. Plus/minus någon hundralapp.
Till Europa kommer den i tre färger: röd/svart, silver/svart och blå/svart.
Du kan se hela Nintendo Direct där maskinen utannonseras och visas lite mer nedan. Det blir även en hel del annat matnyttigt för spel- och Nintendo-fans.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...