Nutopia

Nintendo 3DS är här

Eller där är den, kanske jag ska säga då undertecknad inte riktigt befinner sig på hemmaplan. Men ändå. Idag den 25 mars släpps alltså Nintendos nästa väntade trumfkort, Nintendo 3DS, i Sverige. Det är kort sagt glasögonlös 3D i gammal förpackning, och många är nyfikna. Med ett ungefärligt pris på 2 500 kronor går maskinen numera att köpa i vilken välsorterad elektronikbutik som helst, och till den en rad olika lanseringstitlar av varierande kvalitet. Men vilka då?
Till skillnad från Japan där jag själv haffade min konsol på släppdagen för ett antal veckor sedan får Europa och Sverige faktiskt en handfull fler releasespel än vad vi fick här borta, och de lyder som följer:

Något som lockar?
Nu måste du dock bestämma dig. Ska du köpa svart eller blå? Eller kanske ingen alls? Jag själv valde svart, och det är ett val jag än idag står fast vid. Den blå blir jag inte klok på.