Nutopia

Moves – träningsappen du faktiskt kommer använda

Moves
Igår fick jag tipset om ännu en träningsapp, ”en till lista på saker jag måste fylla i” tänkte jag direkt. Sen fick jag höra de magiska orden: den är helt automatiskt.

Moves är appen som följer vad du gör under dagen, den mäter hur långt du tar dig och hur fort så den kan kan räkna ut energin du använder. Men den mäter också stötarna från när du går, något som företaget bakom hävdar ska kunna urskilja vad du faktiskt gör för något.
Imorse satte jag igång appen för att mäta vad jag pysslar med. Den hittade direkt att jag var hemma och mätte några steg. ”Det stämmer säkert” tänkte jag och var måttligt imponerad. När jag kom hem från gymmet en timme senare var jag dock väldigt imponerad.
Moves har inte bara mätt antalet steg fram och tillbaka till gymmet. Den har dessutom sparat ner vart jag befann mig och, det mest otroliga, hur många minuter jag sprang som uppvärmning. Den lyckades alltså urskilja när jag sprang istället för gick, på ett springband, när jag inte rörde mig geografiskt. Mind Blown.
Appen är dessutom gratis till iOS just nu, så ladda ner och testa!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.