Microsoft Office till iPad

Share This Post


Det är egentligen inte så konstigt som det låter. Med iPad som tokdominerar surfplattemarknaden var det bara en tidsfråga innan Microsoft skulle göra slag i saken och introducera deras populära Office-applikation till formatet. För finns det pengar att tjäna så…
Enligt The Daily ska en iPad-specifik version vara under planering. En sådan app skulle givetvis på allvar konkurrera med Apples egna iWork, främst med tanke på hur utbrett användandet av just Office är på företag runt om i världen.
Vad gäller prissättningen skriver The Daily att Microsoft troligen lägger sig på cirka $10 då Apples motsvarighet kan laddas hem för en liknande slant. Det handlar således om ett pris bra mycket lägre än datorversionerna, men säkert med en rad bortskrapade funktioner som följd.
Uppe på detta förväntas Microsoft uppgradera Office-paketet till OS X nästa år för att främst stödja även Lion. Nuvarande utgåva har endast officiellt stöd för upp till Snow Leopard. Programmet kommer självfallet även att uppdateras för Windows-användare med nya Office 2012.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel