Nutopia

Microsoft erbjuder pengarna tillbaka för Minecraft till Xbox 360


Det började fantastiskt bra, som det bäst säljande Xbox Live Arcade-spelet någonsin med över en miljon exemplar på mindre än en vecka. Men det har nu visat sig vara en inte helt bekymmerslös resa. SDTV-ägare kan nämligen inte spela med andra på delad skärm, något som inte framgick i informationen innan köp. Detta är nu tillagt och samtidigt erbjuder Microsoft pengarna tillbaka för de som köpt spelet innan extraraden tillkom, rapporterar Joystiq.
Men detta kanske inte helt utan komplikationer?
Får man tro twittraren Wario64 så finns det inget sätt för Microsoft att ”ta tillbaka” spelet från användarna som redan köpt det, och får man pengarna tillbaka med ändå väljer att spela vidare kommer detta räknas som stöld med avstängning som följd. Det enda som accepteras är ifall användaren köper spelet en gång till, något som dock inte går så länge man redan äger det.
Galen representant för Microsoft eller bara galen strategi? Vi vet inte.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Ett svar till “Microsoft erbjuder pengarna tillbaka för Minecraft till Xbox 360”

  1. LBL skriver:

    Oj oj man kanske skulle kolla upp möjligheterna innan man lovar att ersätta folk, tycker dom kunde ersätta dom och låta dom behålla spelet för är ju inte direkt som dom skulle gå back om dom gjorde det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.