Arkiv för Minecraft

19 december

Zelda-karta utskriven i 3D

Rickard Olsson

Klassiska The Legend of Zelda till NES är det nog få av er som inte är bekanta med. En ytterst seriös aktör (eller aktörer) har spenderat sex månader med att återskapa de klassiska landskapen från spelet i Minecraft, och sedan använt detta som mall för 3D-utskrift. Enligt Kotaku tog det 24 timmar att skriva ut kartan, och sex timmar att måla den. Cinemassacres Mike Matei har även tweetat ut lite detaljerade bilder på skapelsen, för den som är nyfiken.
Pilligt, och riktigt häftigt!

26 december

Dagens tweet: Minecraft

Thord D. Hedengren


Bra läge att ta reda på det nu i mellandagarna då, Zach.

18 december

Trailer: Minecraft, the story of Mojang

Jesper Bylund


Är du peppad? Jag är peppad! Two Player Productions gör riktigt snygga filmer och jag ser mer än gärna en hyllning till det svenska spelundret.

17 december

Minecraft Pocket Edition har sålt 5 miljoner

Jesper Bylund

unnamed
Johan Bernhardsson, en av utvecklarna bakom den mobila versionen av Minecraft, Minecraft: Pocket Edition, släppte nyheten på Twitter härom dagen att de nu har sålt 5 miljoner ex av Minecraft PE! Vi kan inte säga annat än grattis till hela gänget på Mojang!
Dessutom säger Bernhardsson att online multiplayer är på gång till PE, något som saknas idag. Jag håller tummarna för det och för att kunna streama det till min Apple TV.

21 september

Du missar väl inte intervjun med personerna bakom Minecraft-boken på Spelbloggen? Där kan du även vinna ett exemplar. Läs och tävla här.

13 september

Clayton Carmine och Master Chief i Minecraft

Rickard Olsson

28 juli

Så kan Minecraft också se ut

Rickard Olsson

Minecraft som det alltid borde se ut, med Sonic ether’s unbelievable shaders V10.

12 juli

Dual Minecat

Rickard Olsson

Katter i Minecraft och Minecraft till katter. Har man lite tid över kan man alltid dubblera skapelserna i Minecraft i verkligheten, såväl döda som levande ting. Oerhört verklighetstroget, nästan så att jag inte kan se skillnad på de två.

15 juni

Minecraft 360 uppdateras

Rickard Olsson


Minecraft till Xbox 360 har varit och är en succé som det snabbast och bäst säljande Xbox Live Arcade-spelet hittills. Men alla är inte helt nöjda eftersom 360-versionen är något kapad i jämförelse med datorvarianten. Det är dock något som Mojang jobbar på och i morgon, sägs det, kommer den första stora uppdateringen. Hela listan över fix hittar du på Play XBLA.

22 maj

1

Microsoft erbjuder pengarna tillbaka för Minecraft till Xbox 360

Rickard Olsson


Det började fantastiskt bra, som det bäst säljande Xbox Live Arcade-spelet någonsin med över en miljon exemplar på mindre än en vecka. Men det har nu visat sig vara en inte helt bekymmerslös resa. SDTV-ägare kan nämligen inte spela med andra på delad skärm, något som inte framgick i informationen innan köp. Detta är nu tillagt och samtidigt erbjuder Microsoft pengarna tillbaka för de som köpt spelet innan extraraden tillkom, rapporterar Joystiq.
Men detta kanske inte helt utan komplikationer?
(mer…)

Äldre Inlägg »
Sida 1 av 5