Mer om Gears of War 3

Share This Post


Ni som inte vill veta ett skit om spelet i förtid kan redan nu sluta läsa, för vissa avslöjanden kring tredje delen i Gears of War-sagan har kommit upp till ytan, och det är hyfsat talande för vad vi kommer att få i april nästa år.
Spelet tar vid 18 månader efter det att Gears of War 2 tog slut, något som ger de kommande två böckerna gott om utrymme. Världens toppstyre har kollapsat vilket medfört att människorna flytt och bildat egna klaner med egen försörjning. Det luktar Mad Max om något, eller kanske Waterworld. För en av dessa fristäder, kallad Raven’s Nest, står som plats för händelserna i Gears of War 3. Det är en konstgjord ö, sammanbunden av flera stora fartyg, och det blir action både över och under ytan.
Förutom de givna huvudkaraktärerna Marcus och Dom anluter nu för första gången en kvinnlig kombatant, Anya. Radiorösten som dragit på sig Gears-rustning och givit sig ut på fältet istället. Vi kommer även att stöta på Adam Fenix, far till Marcus, i någon form. Noterbart är att utvecklarna också kommer att vara en aning återhållsamma med svårighetsgraden eftersom de vill att fler ska spela färdigt spelet.
Vidare har Epic uppenbarligen hintat om fler spel i serien även om historien kring just Marcus Fenix är tänkt att avslutas här. Föregångare som utspelar sig innan den nuvarande trilogin, rena spinoffer och även övergångar till andra genrer talas det om. Det är här jag börjar drömma om det strategispel Halo Wars aldrig blev. Snälla Epic, make it happen! Ja, och så massa annat också, så klart!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...