Killzone 3 i tre olika versioner

Share This Post


Killzone 3 har gått guld och releasen närmar sig med stormsteg. Den 23 februari återupptar vi striden med moderiktiga Helghast, men frågan är inte riktigt när vi gör det, utan med vilken version av spelet?! Det finns nämligen inte mindre än tre olika varianter att välja mellan, den ena späckigare än den andra.
Först ut är den sedvanliga utgåvan som knappast gör någon samlare glad. Den innehåller *trumvirvel* en kopia av spelet. Tillräckligt häftigt för majoriteten av oss, men än häftigare ska det bli.
Nästa version är Collector’s Edition, och den levereras i ett klassiskt metallfodral, så kallad SteelBook. Denna utgåva innehåller förutom spelet även två flerspelarbanor från Killzone 2, ett exklusivt dynamiskt tema till XMB samt spelets soundtrack. Trevligt, nu börjar det ju likna något. Men har man väl laddat kanonen kan man ju lika gärna bränna av den också. Som ni såg av bilden ovan gör alltså Helghast Edition entré här.
Denna variant av Killzone 3 kan jämföras med en mindre godisaffär. Spelet som medföljer är Collector’s Edition, så allt tjafs ni läste om ovan är redan med här. Men det riktigt häftiga är statyn av Helghast-hjälmen samt en mindre Helghast-figur, det ultimata skräpet för äkta samlare. Utöver dessa godbitar tillkommer en 100-sidig illustrationsbok, möjligheten att spela med alla vapen och förmågor under de 24 första timmarna online, tjäna dubbelt så mycket XP under dina 24 första timmar av onlinespel samt tre poäng att låsa upp vapen och förmågor med.
Maxat var ordet. Det lär ju märkas vem som spelar med just Helghast Edition under de första dagarna. Vilken utgåva väljer du?

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...