Killzone 3 i tre olika versioner

Share This Post


Killzone 3 har gått guld och releasen närmar sig med stormsteg. Den 23 februari återupptar vi striden med moderiktiga Helghast, men frågan är inte riktigt när vi gör det, utan med vilken version av spelet?! Det finns nämligen inte mindre än tre olika varianter att välja mellan, den ena späckigare än den andra.
Först ut är den sedvanliga utgåvan som knappast gör någon samlare glad. Den innehåller *trumvirvel* en kopia av spelet. Tillräckligt häftigt för majoriteten av oss, men än häftigare ska det bli.
Nästa version är Collector’s Edition, och den levereras i ett klassiskt metallfodral, så kallad SteelBook. Denna utgåva innehåller förutom spelet även två flerspelarbanor från Killzone 2, ett exklusivt dynamiskt tema till XMB samt spelets soundtrack. Trevligt, nu börjar det ju likna något. Men har man väl laddat kanonen kan man ju lika gärna bränna av den också. Som ni såg av bilden ovan gör alltså Helghast Edition entré här.
Denna variant av Killzone 3 kan jämföras med en mindre godisaffär. Spelet som medföljer är Collector’s Edition, så allt tjafs ni läste om ovan är redan med här. Men det riktigt häftiga är statyn av Helghast-hjälmen samt en mindre Helghast-figur, det ultimata skräpet för äkta samlare. Utöver dessa godbitar tillkommer en 100-sidig illustrationsbok, möjligheten att spela med alla vapen och förmågor under de 24 första timmarna online, tjäna dubbelt så mycket XP under dina 24 första timmar av onlinespel samt tre poäng att låsa upp vapen och förmågor med.
Maxat var ordet. Det lär ju märkas vem som spelar med just Helghast Edition under de första dagarna. Vilken utgåva väljer du?

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...