Julspel: När utrymmet inte räcker till

Share This Post


Det är inte så dumt att gilla spel idag, varenda liten pryl kan ju underhålla en stund i alla fall. Jag har förvisso småbashat iOS som spelplattform, men det gör den inte mindre intressant eller tillgänglig. Just nu är det mycket brädspelslika historier, och resterna av en shoppingspree utan like som lockar.
Så julen blir med andra ord fylld med korta snabba spel samt en och annan mer djuplodad historia på iPaden.
Jag reser lätt i år, så det är med andra ord ingen spelbar dator som följer med. Det svider lite, för jag är egentligen sugen på att återbesöka Age of Conan såväl som Lord of the Rings Online, samt spela igenom Morrowind (innan jag ger mig på Oblivion – igen). Och så vidare, nu blir det i alla fall inte så. Det närmaste min Macbook Air kan spela är, äh, ingenting jag bryr mig om i alla fall – och det är den som följer med i jul.
Nu går förvisso inte spelgränsen enbart vid elektroniska spel för mig. Brädspel är också spel, sägs det, så det får bli lite sådant. Tillsammans med ishockeylir, lite biljard, och annat. Det är skönt med en paus från 47-tummaren och 1080p-upplösta monsterlir.
Eller något sådant.
Intressant förresten: varken PSP:n eller Nintendo DS:en är självklara – lätt packning som sagt. Det svider lite det med för övrigt, jag är sugen på Phantasy Star Portable 2 såväl som nya Golden Sun-liret. Så även om iOS inte är ”där” än som spelplattform på det stora hela, så är det oerhört praktiskt när utrymmet tryter.
Tänkvärt.

Related Posts

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...

Audacity för Windows

Om du är en fena på ljudredigering vet du...

Spelplattformen Steam

Steam är en spelplattform online som utvecklats av Valve...

7-Zip för Windows

7-Zip är ett av de mest populära komprimerings- och...

VLC Media Player for Windows

VLC Media Player är en mångsidig och kraftfull mediaspelare...
Föregående artikel
Nästa artikel