Julspel: Lågspecat är skiten 2010

Share This Post


I år ska jag fira jul med min iPhone, det är första gången någonsin, men jag orkar helt enkelt inte med något annat. Och då jag inte firar julen på hemmaplan innebär det att allt stationärt, men även flyttbara saker över något kilo, får stanna hemma. Det finns varken plats eller ork att dra med skiten. Hej då PlayStation 3, hej då Xbox 360, hej då Wii, hej då speldator. Jag kommer att sakna er, eller ja, kanske inte Wiin då! Men resten.
Kanske att PSP får göra min iPhone sällskap, det är aldrig fel att kasta sig i soffan med lite Everybody’s Tennis när lite onödig tid behöver slås ihjäl. Men i allra första hand kommer jag att vara väldigt intim med min iPhone hela julen igenom. Den finns med mig överallt. När släkten babblar om något ointressant, när Lady & Lufsen tar över Kalle Anka och när julmaten knackar på dörren och kräver lite quality time med porslinstronen.
Jag tror det kommer att gå bra, för även här hemma är det sällan som jag faktiskt orkar starta de mer avancerade spelen nu för tiden. Det blir mest när jag måste. Ja, om det inte är Gears of War 2 förstås!
God jul, vi ses 2011!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...