J.K. Rowling och den nya boken "för vuxna"

Share This Post

Låt oss börja här: författarinnan bakom den hyfsat lyckade bokserien om Harry Potter och hans vänner, J.K. Rowling, skriver på en ny bok.
Jag vet, chocken är total. En författare som skriver, vem har väl hört på maken? Nej, jabba mig inte nu, vi håller oss till Rowling här, tack.
Så det är alltså en ny bok på gång, utanför Harry Potters magiska värld, ska tilläggas. Faktum är att Rowling tycker det är så långt utanför att hon har ett nytt förlag för projektet. Det ni!
Den här nya boken, vars titel och genre är än så länge okända men kommer utannonseras senare i pr, är dessutom för vuxna. Just det, för vuxna – det står klart och tydligt i pressmeddelandet och har basunerats ut tydligt i media de senaste dagarna. Som att ingen vuxen har läst Harry Potter-böckerna. Skäms, alla ni som anser att ni är vuxna – ni har läst barnböcker, och låt inte de alternativa mörka så kallade adult-omslagen lura er att tro något annat!
Jag önskar J.K. Rowling allt gott med sitt nya projekt, det ska bli intressant att se hur hon följer upp megakommersiella succén med Harry Potter. Verkligen.
Men det här, att Rowling skriver en bok som vi inte får veta något om – förutom att den är ”för vuxna” – det är en episk icke-nyhet som media svalt med hull och hår.
Med det utannonserar jag härmed att jag skriver en bok. Den är också för vuxna, men jag diskriminerar inte.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...