Heroes of Neverwinter imponerar föga

Share This Post


Facebook-spel har sedan länge anlänt för att stanna. Framgångar med exempelvis Farmville har gjort att allt fler företag ser ekonomiska möjligheterna i spelen. Den senaste i raden av företag som nu gör ett spel till Facebook är Freeform Communications med spelet Heroes of Neverwinter.
Spelet är förlagt till den gamla hederliga rollspelsvärlden Faerun där staden Neverwinter ligger. Det är en välbekant värld och ett känt område sedan tidigare spel som Baldur’s Gate och Heroes of Neverwinter Nights. Tyvärr är spelet rätt olikt dem och erbjuder en mer fattig spelupplevelse. Den största fokusen ligger på turbaserade strider där du tvingas göra ned fiender, skärm efter skärm. En rolig detalj är dock att sättet striderna förs på stämmer hyfsat väl överens med den nya regelversionen av bordsrollspelet Dungeons & Dragons. Jag är för dåligt insatt i de reglerna för att säga om det är en exakt kopia, men vid första ögonblicket känner jag igen mig. Så för en Dungeons & Dragons-rollspelare blir det en dimension av spelet som är extra tilltalande, men det är också den enda.
Öppnar spelet upp sig senare och ger mer variation? Kanske, men jag vet faktiskt inte. Efter att ha tagit mig igenom introduktionen kände jag att ingenting i spelet fick mig att fastna för det. Det fungerar och ser okej ut, men det är inget spektakulärt med spelet och för mig krävs det något utöver det vanliga om jag ska grotta in mig i ett rejält dungeon-lir.

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...