Hej spelåret 2010

Share This Post

Med julskinkan runt magen och avstannat champagnebrus är det svårt att blunda längre. Vi skriver 2010, eller borde i alla fall (första kvartalet går ju åt till att vänja sig av med föregående årtal), och årslistorna duggar fortfarande tätt. Snart ska det delas ut årliga priser på galor och det sias om framtiden.
Vi skippar allt det där ett tag.
Spelbloggen mjukstartar 2010 idag. Det betyder inte mycket mer än att vi börjar uppdatera igen, efter att ha legat lite lagom lågt under jul- och nyårshelgen med tillhörande mellandagar. Några enstaka poster har det dock blivit, som Rickards lilla historia om PlayStation 3 Lightning Edition, specialutgåvan av PS3:an som fanns att köpa i Japan tillsammans med Final Fantasy XIII, till exempel. Mestadels har vi dock ägnat oss åt annat än att hamra ut tecken för er skull, det är också viktigt.
2010 ser lovande ut redan nu, precis som nästan varje år. Närmast på kartan av spel som måste kollas in är Bayonetta, men även Army of Two: The 40th Day och Mass Effect 2 är runt hörnet – tre tunga spel som alla missade, eller skippade snarare, den förr så överhajpade julhandeln.
Med det sagt, välkommen tillbaka Spelbloggen anno 2010. Vi är fortfarande i beta (officiellt i alla fall) och drygt två månader gamla, med tunga partners och fler på ingång. Det ser med andra ord ljust ut för 2010 på mer än ett sätt.
Nu kör vi!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...