Nyfiken på vad Limited Collector’s Edition och Epic Edition av Gears of War 3 innehåller? Det var något Epic Games länge satt och höll på, men nu får vi se det med egna ögon.
Självklart är det Epic Edition som står i fokus. Den utgåvan innehåller allting Limited Collector’s Edition gör, plus lite till, givetvis.
Vad vi kan utläsa av bilderna nedan ser Epic Edition ut att inkludera spelet självt i samma utförande som Limited-varianten. Ska vi gissa att soundtracket ingår också? Utöver det medföljer även en blå COG-flagga (Coalition of Ordered Governments) samt en rad olika dokument och ett par foton, men där tar också likheterna slut.
Epic Edition stoltserar vidare med en fin inbunden bok, men också en riktigt läcker staty föreställandes Marcus Fenix. Som ett värdigt minne av denne omänskliga steroidsoldat vars saga tar slut med Gears of War 3.
Ett givet val för oss samlare, något som gör Limited Collector’s Edition en smula onödig i mina ögon. Däremot ska man ha klart för sig att smakar det så kostar det. När jag själv la förhandsbokningen på Epic Edition var riktpriset nästan 1 800 svenska kronor, så var beredd att öppna plånboken om det lockar.