Här är specialversionerna av Gears of War 3

Share This Post


Nyfiken på vad Limited Collector’s Edition och Epic Edition av Gears of War 3 innehåller? Det var något Epic Games länge satt och höll på, men nu får vi se det med egna ögon.
Självklart är det Epic Edition som står i fokus. Den utgåvan innehåller allting Limited Collector’s Edition gör, plus lite till, givetvis.
Vad vi kan utläsa av bilderna nedan ser Epic Edition ut att inkludera spelet självt i samma utförande som Limited-varianten. Ska vi gissa att soundtracket ingår också? Utöver det medföljer även en blå COG-flagga (Coalition of Ordered Governments) samt en rad olika dokument och ett par foton, men där tar också likheterna slut.
Epic Edition stoltserar vidare med en fin inbunden bok, men också en riktigt läcker staty föreställandes Marcus Fenix. Som ett värdigt minne av denne omänskliga steroidsoldat vars saga tar slut med Gears of War 3.
Ett givet val för oss samlare, något som gör Limited Collector’s Edition en smula onödig i mina ögon. Däremot ska man ha klart för sig att smakar det så kostar det. När jag själv la förhandsbokningen på Epic Edition var riktpriset nästan 1 800 svenska kronor, så var beredd att öppna plånboken om det lockar.

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...