Här är specialversionerna av Gears of War 3

Share This Post


Nyfiken på vad Limited Collector’s Edition och Epic Edition av Gears of War 3 innehåller? Det var något Epic Games länge satt och höll på, men nu får vi se det med egna ögon.
Självklart är det Epic Edition som står i fokus. Den utgåvan innehåller allting Limited Collector’s Edition gör, plus lite till, givetvis.
Vad vi kan utläsa av bilderna nedan ser Epic Edition ut att inkludera spelet självt i samma utförande som Limited-varianten. Ska vi gissa att soundtracket ingår också? Utöver det medföljer även en blå COG-flagga (Coalition of Ordered Governments) samt en rad olika dokument och ett par foton, men där tar också likheterna slut.
Epic Edition stoltserar vidare med en fin inbunden bok, men också en riktigt läcker staty föreställandes Marcus Fenix. Som ett värdigt minne av denne omänskliga steroidsoldat vars saga tar slut med Gears of War 3.
Ett givet val för oss samlare, något som gör Limited Collector’s Edition en smula onödig i mina ögon. Däremot ska man ha klart för sig att smakar det så kostar det. När jag själv la förhandsbokningen på Epic Edition var riktpriset nästan 1 800 svenska kronor, så var beredd att öppna plånboken om det lockar.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...