Nutopia

Gears of War fortsätter utan Fenix


Med Gears of War 3 tar sagan slut för Marcus Fenix, den ständigt buttre men överjävligt hårda huvudkaraktären i Gears of War-serien som vi känner till den. Men det innebär inte att vi inte kommer få se fler Gears of War-spel.
Epics Rod Fergusson har sagt att Sera, planeten kriget utspelar sig på, kommer att leva vidare. De ville dock inte ”förråda” sina fans genom att ge dem ytterligare ett cliffhanger-slut i Gears of War 3, utan det blir det definitiva slutet för åtminstone Marucs Fenix, som de säger det.

”Det är här Fenix story, och folk ska känna tillfredställelse efter att ha spelat igenom den!”

För er som har lite svårt att förstå eller sätta samman storyn i spelen vill jag tillägga att det i nuläget finns tre böcker, med en fjärde och sista på väg, skrivna av Karen Traviss som knyter samman handlingen före och mellan spelen. De rekommenderas å det varmaste åt fans av serien då karaktärernas olika bakgrunder verkligen kommer fram.
Undertecknad kan så klart inte vänta på fortsättningen, både vad gäller Gears of War 3 och vad som kommer därefter. Spännande tider att vänta, absolut, men så länge fortsätter vi att mata Gears of War 2 online. Bara därför…