Gears of War 3 utökas med Fenix Rising

Share This Post


Epic Games gör verkligen allt för att hålla sin lilla älskling vid liv. Det har sedan release varit en jämn ström av DLC till Gears of War 3 i olika former, något vi självfallet tacksamt tar emot. Med säsongspass, vilket gör det billigare om det inte är gratis.
Idag kommer nästa stora tillägg i form av Fenix Rising som består av fem nya kartor för onlineläget, alla inspirerade av olika platser från kampanjen. Till detta får vi också fyra nya karaktärsskinn samt möjligheten att spela upp till level 100 flera gånger om, med belöningar därefter.
Vad som händer när man når level 100 är att man, om man vill, kan börja om från början igen med återställning av rank som följd. Det går sedan att upprepa proceduren upp till tre gånger med ny ikonfärg för högsta nivån som resultat. Brons är standard, sedan får man röd, grön och till sist guld. Man får även nya vapenskinn vid varje ”uppning” där varianter av Plasma, Omen och Electric ingår.
Vad gäller de tidigare nämnda kartorna så handlar det om Academy, Anvil, Depths, Escalation och The Slab. Undertecknad ser tveklöst mest fram emot Anvil som är inspirerad av Anvil Gate, det ointagliga fortet i Anvegad som spelade en avgörande roll för COG under Pendulumkriget mot UIR. Men också Escalation med de många och långa trapporna kan bädda för intressanta matcher.
Och angående de nya karaktärsskinnen så får vi, eller de som inte redan har, Recruit Clayton, Trashball Cole (limited edition), Savage Marauder samt Savage Kantus (limited Edition).
Fenix Rising släpps idag, den 17 januari, till priset av 800 poäng via Xbox Live.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...