Nutopia

Gears of War 3 utökas med Fenix Rising


Epic Games gör verkligen allt för att hålla sin lilla älskling vid liv. Det har sedan release varit en jämn ström av DLC till Gears of War 3 i olika former, något vi självfallet tacksamt tar emot. Med säsongspass, vilket gör det billigare om det inte är gratis.
Idag kommer nästa stora tillägg i form av Fenix Rising som består av fem nya kartor för onlineläget, alla inspirerade av olika platser från kampanjen. Till detta får vi också fyra nya karaktärsskinn samt möjligheten att spela upp till level 100 flera gånger om, med belöningar därefter.
Vad som händer när man når level 100 är att man, om man vill, kan börja om från början igen med återställning av rank som följd. Det går sedan att upprepa proceduren upp till tre gånger med ny ikonfärg för högsta nivån som resultat. Brons är standard, sedan får man röd, grön och till sist guld. Man får även nya vapenskinn vid varje ”uppning” där varianter av Plasma, Omen och Electric ingår.
Vad gäller de tidigare nämnda kartorna så handlar det om Academy, Anvil, Depths, Escalation och The Slab. Undertecknad ser tveklöst mest fram emot Anvil som är inspirerad av Anvil Gate, det ointagliga fortet i Anvegad som spelade en avgörande roll för COG under Pendulumkriget mot UIR. Men också Escalation med de många och långa trapporna kan bädda för intressanta matcher.
Och angående de nya karaktärsskinnen så får vi, eller de som inte redan har, Recruit Clayton, Trashball Cole (limited edition), Savage Marauder samt Savage Kantus (limited Edition).
Fenix Rising släpps idag, den 17 januari, till priset av 800 poäng via Xbox Live.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.