Gears of War 3 försenas

Share This Post


Ville du precis som jag spela Gears of War 3 i april nästa år? Glöm det! Epic har i samförstånd med Microsoft valt att senarelägga releasen till någon gång under vintern 2011, allt för att göra det till julens stora spel. Epics Rod Fergusson förklarar:

”Jag vet att fans kommer att bli besvikna över det nya släppdatumet…

No shit, Sherlock!

”Men ni ska veta att detta är ett rent affärsmässigt beslut mellan olika parter, och inte någon kvalitetsfråga. Gears 3 var satt att släppas i april nästa år som det mest polerade Gears of War-spelet någonsin, och den här extra tiden ger oss möjligheten att putsa på det än mer innan det når butikerna nästa höst.”

Varför tror gode herr Fergusson att vi skulle godta ett rent affärsmässigt beslut bättre än ifall spelet verkligen behövde jobbas på? I min värld är det tvärtom. Jag skiter fullständigt i vad de vill göra spelet till nästa vinter, vi vill spela det nästa vår och inte vänta ett halvår extra. Men så var det ju detta med pengar, tyvärr styr dessa så mycket mer ibland, och då händer sådant här.
Inte för att jag har något emot att fortsätta mala Gears of War 2 i ett år till, men någonstans måste man ju dra gränsen. Det känns nästan lite löjligt när en utvecklare går ut och senarelägger ett spel bara för att kapitalisera på julhandeln ett halvår bort. Skulle övriga utvecklare gå på samma linje hade våren blivit en väldigt tunn årstid för gamers i framtiden.
Up yours, Epic! Truly!

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...