Gears of War 3 försenas

Share This Post


Ville du precis som jag spela Gears of War 3 i april nästa år? Glöm det! Epic har i samförstånd med Microsoft valt att senarelägga releasen till någon gång under vintern 2011, allt för att göra det till julens stora spel. Epics Rod Fergusson förklarar:

”Jag vet att fans kommer att bli besvikna över det nya släppdatumet…

No shit, Sherlock!

”Men ni ska veta att detta är ett rent affärsmässigt beslut mellan olika parter, och inte någon kvalitetsfråga. Gears 3 var satt att släppas i april nästa år som det mest polerade Gears of War-spelet någonsin, och den här extra tiden ger oss möjligheten att putsa på det än mer innan det når butikerna nästa höst.”

Varför tror gode herr Fergusson att vi skulle godta ett rent affärsmässigt beslut bättre än ifall spelet verkligen behövde jobbas på? I min värld är det tvärtom. Jag skiter fullständigt i vad de vill göra spelet till nästa vinter, vi vill spela det nästa vår och inte vänta ett halvår extra. Men så var det ju detta med pengar, tyvärr styr dessa så mycket mer ibland, och då händer sådant här.
Inte för att jag har något emot att fortsätta mala Gears of War 2 i ett år till, men någonstans måste man ju dra gränsen. Det känns nästan lite löjligt när en utvecklare går ut och senarelägger ett spel bara för att kapitalisera på julhandeln ett halvår bort. Skulle övriga utvecklare gå på samma linje hade våren blivit en väldigt tunn årstid för gamers i framtiden.
Up yours, Epic! Truly!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...