Nutopia

Fler detaljer kring Resident Evil: The Mercenaries 3D


Det har tillkommit lite olika detaljer för kommande Resident Evil: The Mercenaries 3D till, just det, Nintendo 3DS. Fans av serien kan av titeln snabbt utläsa vad det egentligen handlar om då Mercenaries-läget i tidigare spel endast handlat om att överleva vågor av fiender på begränsade banor till en tickande klocka. The Mercenaries 3D innehåller ingen story och inte heller några pussel. Det sträcker sig över 30 olika uppdrag och det ska finnas totalt sett åtta olika spelbara karaktärer att välja mellan, däribland Chris, Krauser, Wesker, Hunk, Claire och Jill.
Det finns under spelets gång möjlighet att fylla på den ständigt nedräknande klockan med ny tid genom att hitta och samla på sig tidsbonusar likt tidigare spel. Man kan även generera extratid genom att komma in nära en fiende och döda den handgripligen. Misslyckas detta ska ett så kallat quick-time event uppstå där det gäller att trycka på rätt knapp vid rätt tillfälle så snabbt som möjligt. Mer information följer.
Det verkar onekligen som att det borde funnits plats för åtminstone ett par karaktärer till, men vi ska nog inte bli förvånade om dessa tillkommer som DLC lite längre fram. Och då mot en liten avgift, så klart.
Vi vet också sedan tidigare att ett demo av Resident Evil: Revelations ingår när man köper Resident Evil: The Mercenaries 3D.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.