Final Fantasy III ute nu – firas med rea

Share This Post


Square Enix fortsätter att leverera på App Store. Senast ut i mängden är deras retroskimrande mästerverk Final Fantasy III, men denna gång handlar det inte om en smått putsad variant av originalet, utan snarare en flådig, högupplöst version med 3D-grafik särskilt anpassad för iPhone 4. Men smakar det så kostar det.
Till skillnad från de båda föregångarna, Final Fantasy I & II, som båda kostar 65 kronor, går denna nya version av Final Fantasy III på hela 119 kronor. En smula i överkant kan tyckas, men det ligger ändå gediget arbete bakom. Huruvida det är värt det eller ej får nog ses som ytterst personligt. Även om det är ett hyllat rollspel med en fin historia i ryggen så passar den lite äldre spelstilen kanske inte alla nya spelare idag.
Kanske kan denna trailer ge dig åtminstone ett hum om hur det ser ut och möjligen ge dig ett svar på om det är köpvärt eller ej.

Undertecknad är riktigt sugen, men 119 kronor gör faktiskt att jag tvekar. Är det så att Square Enix skjuter sig själva i foten med dessa prissättningar, eller är det fullständigt berättigat?
Det ska också tilläggas att Square Enix i sedvanlig ordning bjuder ut sina äldre spel till rabatterade priser under en kortade period just nu för att fira släppet av Final Fantasy III. Där hittar ni bland annat de första spelen i serien för 28 kronor styck istället för vanliga 65. Sök på Square Enix för att hitta studions spelkatalog på App Store.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...