Felicia förvandlar Ferelden

Share This Post

Det blir allt mer populärt med webbserier på nätet. Nu har det spridit sig till spelvärlden också. Felicia Day, som tidigare gjort sig känd för framgångsrika webbserier som Dr. Horrible’s Sing-Along Blog och The Guild, fick i uppdrag av Bioware att skapa Dragon Age: Redemption.
Dragon Age: Redemption är en webbserie i sex delar som utspelar sig Ferelden, vilket alltså är världen där Dragon Age: Origins och Dragon Age 2 utspelar sig. Serien är redan inspelad och befinner sig för tillfället i post-production, men ännu har inte det släppts ett officiellt datum för seriens premiär.

Jag får erkänna att jag är lite orolig. Ingen kan ifrågasätta briljansen och fingertoppskänslan som Ms. Day har eller att hon lyckats få med kunnigt folk i projektet Vad sägs om folk från TV-serier som Lost och United States of Tara? Men ärligt talat, alla som inte har hemska minnen om lågbudget fantasyfilmer kan räcka upp en hand? Ingen? Nej, precis. Inte förrän Lord of the Rings släpptes lyckades man förvandla fantasyfilmer till någon form av kvalitetsmässig upplevelse. Dragon Age: Redemption har varken tiden eller budgeten som Lord of the Rings hade.
Å andra sidan är Ms. Day troligen en av de få som verkligen förstår sig på webbserier, har ett stort intresse för spelets värld och besitter tillräcklig med nörd-kredd för att lyckas med projektet. Vi på Spelbloggen håller våra tummar!

Related Posts

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...

Lär dig hur du spelar in Spotify gratis

Är du är en flitig användare av Spotify och...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Amazon Prime

Amazon Prime Video är en av de mest populära...

Guide: Hur man spelar in innehåll från Netflix

Netflix erbjuder massor av nya filmer, serier och dokumentärer...