Escape – Norm's World XL tar aldrig slut

Share This Post


Spelreglerna i Escape är enkla – på varje bana gäller det att hoppa på alla stenar och det går inte att hoppa bakåt. Enkelheten i såväl spel som kontroll gör att spelet blir lätt meditativt – eller ska jag säga långtråkigt.
Eftersom banorna är autogenererade finns det ett oändligt antal banor att hoppa sig igenom men tyvärr känns detta mer som ett problem än något trevligt. Den obegränsade tillgången gör att man tröttnar snabbt då det inte finns några mål att uppnå eller hinder att forcera. Att klara de tjugo introbanorna kan man kanske sätta som ett mål, men om man inte vill klicka sig genom samt hålla räkningen på avklarade banor måste alla spelas i ett svep. Ett aningen konstig val kan tyckas.
Escape fungerar till iPad, iPhone och iPod touch och skillnaden är bara att det finns ett flerspelarläge och att spelet självklar får mer plats på iPad – vilket kan behövas då många banor ligger lite utanför skärmen på iPhone och iPod touch.
Introbanorna samt den lättaste nivån är gratis men vill man testa svårare banor eller flerspelarläget måste dessa köpas till. Med tanke på det oändliga antalet snarlika banor spelet erbjuder från början så klarar man sig dock en månad eller tre.
Betyg: 2 av 5

Malin testade version 1.0.0.884 • Köp från AppStore

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...