Det här gjorde vi när vi inte åt julskinka och drack champagne

Share This Post


Spelbloggen är bevisligen tillbaka från ledigheten men eftersom vi vet hur nyfikna ni måste vara på vad triaden faktiskt hittade på under jul- och nyårshelgen så tänkte vi ge en exklusiv inblick i våra liv. Eller ja, vi tänkte dela med oss av något litet i alla fall, eftersom det är januari och lagom sömnigt i väntan på att 2010 ska sparka igång på riktigt.
Vi börjar med Rickard Olsson, den ende som faktiskt orkade uppdatera Spelbloggen i mellandagarna. Nu hade vi ju inte lovat att vi skulle göra det eller så, men ändå – kudos till honom.
Så vad gjorde du Rickard?

  • Uppdaterade Spelbloggen. Kudos till mig.
  • Gick upp tre kilo. Efter alldeles för mycket julgodis, hamburgare på Hard Rock Café, sushi, öl och diverse förglömt frosseri var det oundvikligt. Men jag ångrar ingenting, det försvinner i februari ändå.
  • Tokfastnade för Tower Defence. Något jag inte brytt mig om tidigare. Men så plingade det till på MSN och en före detta kollega i Sverige tipsade om Asus egna reklamfyllda men ack så roliga version, Motherboard Mayhem. Nu är det Crystal Defenders på iPod touch som går varmt varje dag.

Spännande! Vi hoppar raskt vidare till Malin Jonsson för att ta reda på vad hon gjorde med sin plötsliga ledighet.
Berätta vad du gjorde, Malin!

  • Blev naggad i kanten. Ligger man på ett köksgolv och gosar/busar med en tre månaders jämthund så ser man rätt snabbt ut som en katts klösbräda. Men vad gör väl det. Det finns nog inget som är så avkopplande som att ta hand om en valp.
  • Drog på mig ett beroende. När jag råkade snubbla över Farm Frenzy Pizza Party, på en släktings PC dagen innan julafton. Ett mycket oväntat men ack så svårt beroende. Himla tur att det finns till iPhone/iPod touch också så att jag kan spela var jag än är.
  • Tog det lugnt i min stuga. I alla fall efter jag hade tänt brasan, burit in mer ved, eldat lite till och sen eldat ännu mer. Det behövdes med tanke på att det var +8° i större delen av stugan, förutom i sovrummet där det var -1°.

Se där, se där. Slutligen till mig då, som till råga på allt medvetet höll mig offline från juldagen och framåt.
Vad pysslade TDH med under offlinesejouren tro?

  • Såg mer snö än någonsin tidigare. Eller, på klingande skånska – jag var i fjällen och tumlade rentav runt lite i backen på en snowboard. Det gick precis lika bra som du tror. Inga ben brutna i alla fall…
  • Närde mitt Bejeweled 2-beroende. Min iPhone är alltid med, och ni som stalkar mig på Facebook ser att det plingar till med poäng från Blitz-läget lite då och då. Med bristfällig uppkoppling blev det inte mycket av den saken, men väl så mycket pusslande.
  • Spelade biljard och drack whisky. Det brukar helt enkelt bli så framåt kvällskvisten hemma hos päronen. För övrigt så lyckades vi undvika att spela brädspel den här julen med, otroligt. Undrar just hur många gånger vi bestämt att Drakborgen ska bemästras…

Där har ni det, en unik inblick i vad tre speltokiga typer hittar på när den dagliga utloppskanalen stänger för helgen. Visst är det tur att spelåret 2010 drar igång snart, så att vi slipper sådant här internt svammel? Det tycker vi med…
God fortsättning!

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...