Det blir en extra spak till Nintendo 3DS

Share This Post


Det var rykten, som blev förväntningar, som blev från officiellt håll obekräftad sanning. Trots att det fortfarande är ett par dagar kvar till den 13 september då Nintendo ska hålla sitt 3DS-event i Japan så har bilder på vad som komma ska läckt ut. Den här gången är det en bild från den japanska speltidningen Famitsu som, om man får tro på det man ser, visar vad som ska presenteras i nästa nummer, en tillsats till Nintendo 3DS som ger maskinen en extra analog spak. Men oj vad den ser ut.
Det hela verkar bli en som en portable dockningsstation som sticker ut på i princip samtliga sidor om Nintendo 3DS-maskinen. Mest på högersidan där den extra spaken sitter, men även på framsidan och till vänster med någon centimeter. Dessutom förändras djupet en hel del och ihopkopplad blir maskinen fler centimeter tjockare.
Det är inte vackert någonstans, och alltmer börjar Nintendo 3DS te sig som den moderna tidens Virtual Boy. Med det här tilltaget och ihållande rykten om en kommande uppgradering av hårdvaran med ny design verkar Nintendo ha tappat kontrollen över vad som skulle bli deras nya bärbara succé.
Nu återstår det bara för Nintendo att bekräfta allting och även berätta vad eller om tillbehöret kostar. Men kom ihåg, så länge det inte är officiellt kan man aldrig vara helt säker, fast att något annat skulle gälla efter vad vi fått ta del av hittills verkar ytterst osannolikt.
Först prissänkningen, nu detta. Vad tycker alla som rusade och köpte maskinen efter det nya priset ifall det kommer en ny version nästa år, som har allt nytt integrerat? Nintendo har sannerligen satt sig i ett tufft läge nu.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...