Nutopia

Arkiv för
Famitsu

1 december

Så låter Skyrim på japanska

The Elder Scrolls V: Skyrim fick 40 av 40 i japanska spelmagasinet Famitsu, tydligen det första västerländska rollspel som lyckas med bedriften. Men hur låter spelet på japanska? Den här japanska trailern har svaret.
http://youtu.be/M1adLrHvALg

2 november

Japanska Famitsu har recenserat det numera högupplösta PSP-spelet Metal Gear Solid: Peace Walker, och det är bäst till PlayStation 3. Den versionen kammade hem 39/40 medan Xbox 360-varianten ”bara” fick 37/40.

26 oktober

Japanska Famitsu betygsätter Mario 3D och Uncharted 3


Japanska speltidningen Famitsu har betygsatt Nintendo 3DS-flaggskeppet Super Mario 3D Land, och hyllningarna låter inte vänta på sig. Fyra recensenter utdelade betygen 9, 9, 10 och 10, vilket ger ett totalbetyg på 38/40. Alltså väldigt bra. Som jämförelse kan vi nämna att Uncharted 3: Drake’s Deception belönades med mer blygsamma, men ändå mycket fina, 9, 9, 8, 9.

7 september

Det blir en extra spak till Nintendo 3DS


Det var rykten, som blev förväntningar, som blev från officiellt håll obekräftad sanning. Trots att det fortfarande är ett par dagar kvar till den 13 september då Nintendo ska hålla sitt 3DS-event i Japan så har bilder på vad som komma ska läckt ut. Den här gången är det en bild från den japanska speltidningen Famitsu som, om man får tro på det man ser, visar vad som ska presenteras i nästa nummer, en tillsats till Nintendo 3DS som ger maskinen en extra analog spak. Men oj vad den ser ut. Läs vidare →

23 februari

Famitsu sätter 3DS-betyg

Nyfiken på vad anrika japanska spelmagasinet Famitsu tyckte om 3DS-spelen? Femtioelva spelsajter har dem, så vi tänkte för en gångs skull göra precis som alla andra och dela med oss av dem vi med. Läs vidare →