Dead or Alive 5 ska förnya genren

Share This Post


Team Ninjas Yosuke Hayashi medger att studion har stora planer för nästa del i den uppmärksammande fajtingserien Dead or Alive. För med Dead or Alive 5 planerar de implementera helt nya grepp, säkerligen lika bildligt som bokstavligt talat.
Hayashi säger att efter Dead or Alive 4 så var de inte säkra på framtiden. De tittade på alla fajtingspel som kom ut och insåg att även om de stoltserade med ny, fin grafik och onlinespel så var något fel. De spelades på exakt samma sätt som alltid.
Här började Team Ninja fundera på hur de skulle kunna förändra genren, vad för nytt de skulle kunna tillföra. Med Dead or Alive 5 menar Hayashi att serien nu ska bli simpel men djup. Ett spel för alla att njuta av medan de som är lite mer dedikerade ska kunna få sitt.
Även om det kanske låter så lagom kryptiskt hittar åtminstone inte jag något banbrytande i uttalandet, så nu har de lite att leva upp till. Men vi kan i alla fall än så länge trösta oss med Hayashis ord om att Dead or Alive 5 kommer att ”pusha” genren, och att spelet nyttjar dagens hårdvara till max.
Via VG247.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...
Föregående artikel
Nästa artikel