Cliff Bleszinski, mannen bakom Gears of War, är inte överförtjust med vissa sajters betygsättning av Gears of War 3. Det är bland annat Eurogamer och Destructoid som gav spelet 8/10 som Bleszinski har lite problem med. Till sajten VG247 sa han så här när betygen kom på tal.

”Det går bra, förutom ett par hatare.”

Sedan förklarar han sig på följande vis:

”Du vet, jag fick inte riktigt ihop det. Jag vill inte framstå som defensiv. Hur ska jag formulera det här på ett korrekt vis? När folk anser Gears 2 vara bättre än Gears 3, så blir jag upprörd eftersom jag vet att Gears 3 är ett bättre spel på samtliga punkter.”

Att Gears of War 3 är ett mer tekniskt fulländat spel råder det ingen tvekan om, men allt handlar ju till sist om personliga åsikter. Vad roar just mig mest? Sedan vet jag inte om 8/10 är sådana särskilt låga betyg, men jag förstår samtidigt om Cliff hade väntat sig 9:or och 10:or rakt igenom.
Så här tyckte Spelbloggen om Gears of War 3.