Blir det ny hårdvara från Nintendo snart?

Share This Post


Tokyo Game Show går snart av stapeln här borta i Japan där stora mängder spel och annat tillhörande kommer att presenteras under ett par intensiva dagar. Men innan dess, den 13 september, håller Nintendo låda på en alldeles egen presskonferens, och det är namnet på den som ger oss något att fundera över. Nintendo har nu döpt eventet till Nintendo 3DS Shinseihin Happyoukai, vilket enkelt översatt betyder något i stil med ”presentation av ny produkt”. Däremot framgår det inte vad för produkt eller produktlinje det handlar om, så att det utestlutande skulle röra sig om ny hårdvara, alltså en ny version av Nintendo 3DS, är inte säkert.
Det kan även handla om spel, vilket kanske också är det troligaste så här tätt inpå prissänkningen. Det är illa nog att alla tidiga köpare av Nintendo 3DS kände sig lurade på pengar när Nintendo chocksänkte priset, och en ny modell skulle få precis likadan effekt på alla de som köpte en konsol efter det nya priset trädde i kraft.
Men samtidigt kan man undra om det är värt att hålla en konferens enbart för ett nytt spel som likväl kan presenteras på just Tokyo Game Show, även om just Nintendo inte är någon större aktör där. Dessutom har det sedan tidigare ryktats om en ny 3DS med två analoga spakar, så det är inte helt omöjligt att en sådan ändå är aktuell, eller ett tillbehör till den nuvarande varianten.
Den 13 september alltså, då vet vi!

Related Posts

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...

Ladda ner Windows 11

Windows 11 är den senaste versionen av operativsystemet Windows...

Hur du spelar in Twitch på din PC

Twitch är en mycket populär webbplats som främst används...

Hur man spelar in innehåll från Hulu hur lätt som helst

Du kommer nu att få lära dig hur man...