Babel Rising – förgör hedningarna

Share This Post

Babel RisingBabel Rising är ett av de där spelen där du trycker frenetiskt på skärmen. Du är gud, och hedningarna bygger Babels torn för att komma upp till dig i himlen. Så kan vi inte ha det, så med en mängd gudomliga krafter stoppar du konstruktionen, eller försenar snarare eftersom det inte verkar vara någon hejd på de hemska människorna…
Varje kraft laddas upp mer eller mindre snabbt, ditt gudomliga finger kan du använda nästan hela tiden, och blixtarna samt stormvindarna skickas också rätt så regelbundet, medan jordbävningen kräver längre väntan. Vissa av krafterna blir dessutom starkare ju längre du låter dem ladda – tsunamin blir större, eldregnet tätare och så vidare.
Kontrollen är ganska bra och spelet andas kvalitet, men riktigt hundra blir det ändå aldrig. Ibland trycker och trycker du på någon läskig människa men det händer inget. Spelet blir dessutom snabbt upprepande eftersom det är samma sak om och om igen, utan någon direkt variation.
Samtidigt finner jag mig starta Babel Rising lite då och då, för ett tiotal minuters människoplågande. Det måste betyda något, inte sant?
Betyg: 3 av 5

TDH testade version 1.0 • Köp från AppStore

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...