Nutopia

Att läsa Alan Wake


Alan Wake var ett spel som splittrade mig. Jag ville gilla det, och gjorde så till viss del. Men det gick samtidigt inte att blunda för spelets brister som allt som oftast gjorde sig påminda i form av usel bandesign och lite för tydliga och frekventa referenser. Men skam den som ger sig. Jag vill ha mer, och mer ska det bli. Förutom väntan på kommande, och helt digitala, nya Alan Wake så slog jag till på boken som beskriver första spelet helt i text.
Rick Burroughs första verk har fått ljummen kritik, men undertecknad väntar med att uttala sig tills boken är färdigläst. Då återkommer jag med intryck.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.