White Knight Chronicles fortsätter till PlayStation 3 och PSP

Share This Post


Minns ni Level-5:s länge hypade rollspel White Knight Chronicles till PlayStation 3 som skulle bli så fantastiskt bra, men som istället försvann i periferin när det väl släpptes? Nu är serien tillbaka, både till PlayStation 3 och PSP.
Del 2 i serien till PlayStation 3 fortsätter berättelsen om Leonard, och enligt uppgift ska spelet innehålla en enspelarkampanj på över 30 timmar. Tillkommer gör även ett flerspelarläge där upp till sex spelare samtidigt antingen kan utföra dedikerade uppdrag ihop eller springa runt helt fritt i världen. För att underlätta kommunikation stöder spelet både voice chat och play chat via tangentbord. Spelet stoltserar även med ett totalt omdesignat och dynamiskt stridssystem där spelaren själv kan skapa sina egna attacker och kombinationer. Låter spännande.

Till PSP kommer White Knight Chronicles: Origins (har vi inte hört den undertiteln förut?), och denna gång är det Matrix Corp. som ligger bakom utvecklingen. Spelet är helt fristående har en egen handling som utspelar sig 10 000 år före det första spelet till PlayStation 3. Låter mycket. Även här ligger kampanjen på plus 30 timmar, och imponerande nog har de även klämt in ett flerspelarläge för upp till fyra spelare samtidigt där man bland annat kan utbyta uppdrag och avatarer med varandra. Spelet kommer att släppas både på UMD och digitalt via PlayStation Network.
Båda titlarna väntas släppas någon gång i maj i år, så snart alltså.

Related Posts

Saker att tänka på när du skaffar katt

Att skaffa en katt är en spännande och givande...

Hur fungerar Zimpler?

Zimpler är en svensk betaltjänst som tillåter spelare att...

Malwarebytes Anti-Malware för Windows

Malwarebytes är en anti-malware programvara som erbjuder en gratis...

Apache OpenOffice för Windows

Apache OpenOffice är en kraftfull och gratis programvarusvit för...

FileZilla for Windows

FileZilla är ett kostnadsfritt och öppet källkodsverktyg för FTP...

OptiFine för Minecraft

Minecraft är ett populärt sandbox-spel, som tagit spelvärlden med...