Nutopia

Trasig start för Batman: Arkham City, var är Catwoman?


Senaste tillskottet i den virtuella Batman-familjen, Arkham City, har öppnat lite sisådär. Spelet har omhuldats av höga betyg och intensiv hajp, men när spelet väl hittade ut till konsumenterna hände något. Det medföljande bonusmaterialet i form av nedladdningskoder var inte där, eller så var det för många av dem.
Enligt VG247 var bland annat kodstrippen för nedladdning av Catwoman helt blank, andra fick flera koder av samma medan en tredje grupp fick aktiveringsfel när de försökte komma åt karaktären Robin. En representant för Warner som ligger bakom spelet har dock sagt att man snart löst problemet med Catwoman medan aktiveringen av Robin ska fungera redan nu.
Men det tar inte riktigt slut där. Samlarutgåvan av spelet sägs i vissa fall inkludera en DVD-version av Gotham Knight istället för en Blu-ray-skiva, det har även rapporterats om saknade samlarkort som annars ska medfölja.
Någon i produktionslinjen har uppenbarligen tagit sig en stänkare för mycket på lunchrasten.

Rickard Olsson

Omåttlig dyrkare av esport. Spelar mycket PC och klämmer även in blandat på PS4 när tid finns. Anser att The Last Guardian är universums bästa spel någonsin, för... Trico <3

Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.