THQ stänger ned Kaos Studios

Share This Post


THQ har nyligen bekräftat för sajten Gamasutra att de nu har stängt ned Kaos Studios som en del av en strategisk omgruppering. Detta får inte minst fans av nyligen släppta Homefront att höja på ögonbrynen, för vad händer nu med fortsättningen av serien och utvecklingen av onlineläget?
THQ kommer dock med lugnande besked för alla spelare där vi får veta att arbetet med Homefront förläggs i Kanada istället.

”Montrealstudion kommer att ta över produktutvecklingen och allt kringliggande gällande Homefront. Montrealstudion har aktivt samarbetat med Kaos vid utvecklingen av Homefront.”

Vidare säger THQ att man för närvarande letar efter mer personal till deras studior i Montreal, Vancouver och Austin, och att de som nu blivit av med sina jobb på forna Kaos Studios erbjudits intervjuer för dessa platser.
En ganska klen tröst kan tyckas när man precis förlorat sitt jobb. Borde inte dessa människor vara givna för platserna ifall de nu är intresserade?
Homefront behövde ca tio dagar på sig att sälja i en miljon exemplar, men även om resultatet överlag inte nådde upp till förväntningarna är spelet väldigt populärt online, något som medför att det ibland kan vara svårt att komma in på servrarna. Men ha tålamod, undertecknad kan med lätthet gå i god för den gedigna underhållningen spelet bjuder på.

Related Posts

Seterra för Windows

Seterra för Windows är en kraftfull och engagerande programvara...

Chicago regler

Chicago är ett kortspel för två till sex spelare...

Skärmdumpar i Windows 11

Ibland uppkommer situationer då du vill ta en skärmdump....

Den kompletta guiden om ChatGPT – allt du behöver veta!

Välkommen till denna omfattande guide om ChatGPT – den...

Så här laddar du ner Youtube-klipp till MP3-filer

Vill du ta dina favoritlåtar och klipp på Youtube...

Så uppdaterar du drivrutiner i Windows 11

När du äger en dator med Windows 11 behöver...