Nutopia

The House of the Dead: Overkill – Extended Cut köttar till det


Det är ingen hemlighet att jag ticker B-filmsinspirerade The House of the Dead: Overkill är ett av de mer minnesvärda Wii-spelen alla zombie- och ljuspistolälskare borde ha i sin samling. Därför är jag lite extra peppad över Extended Cut till PlayStation 3, trots att jag är lite tveksam hur det ska kännas att använda den lysande Move-kontrollen som pistol när jag skjuter högupplösta zombier i småbitar.
Hur som helst, Sega gör verkligen något rätt med The House of the Dead: Overkill – Extended Cut, precis som de gjorde med originalspelet. Det har verkligen den där grindhouse-känslan, i såväl bilder som kringmaterialet, eller vad sägs egentligen om den där ”postern” här ovan, som proklamerar att Meat. Is. Murder. – taget från nya monstren som har rustningar av kött.
Hrm. Just det. Det är smaklöst, kalkonaktigt, och alldeles underbart.
Precis som omslaget, på bild här nedan.

USA får spelet i slutet av oktober, så räkna med något liknande här. Så länge får vi hålla till godo med bilder på köttmassakern.

Thord D. Hedengren

Spelveteran som tidigare startat såväl TVspel.nu som Kong och Spelbloggen. Numera författare, journalist, entreprenör, och VD på webbyrå - bland mycket annat!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.