Nutopia

Arkiv för
World of Warcraft

3 juli

Klart det ska finnas ett World of Warcraft-monopol

20120703-175927.jpgDet finns en väldig massa specialversioner av Monopol, men den här känns lite extra krystad, inte sant? Monopoly: World of Warcraft Collector’s Edition är helt enkelt Monopol fast med World of Warcraft-tema. Kostar $40 (cirka 280 kr) från Amazon om du är sugen.

20 mars

Fyra trailers från Mists of Pandaria

Den kommande World of Warcraft-expansionen Mists of Pandaria gör säkert väldigt många superpeppade på att grinda lite till. Eller något sådant, jag vet inte riktigt – personligen har jag aldrig fastnat för just World of Warcraft och följaktligen är de här fyra videoklippen lite av en gäspning för undertecknad.
Men eftersom alla lyckligtvis inte tycker som jag så publicerar vi dem ändå. Det stämmer, vi är så snälla ibland! Läs vidare →

8 mars

Blizzard lockar tillbaka gamla World of Warcraft-spelare


Blizzard vill ha tillbaka gamla spelare som tidigare övergett deras pengako World of Warcraft, och detta gör man genom att locka med spektakulära förmåner för såväl återvändande spelare som de som hjälper till att få tillbaka dem. Genom att erbjuda Scroll of Resurrection till de som kan tänkas vilja komma tillbaka kan redan befintliga spelare få en ny fraktionsmount, vilket består av Spectral Gryphon för Alliance och Spectral Wind Rider för Horde. Detta förutsatt att återvändaren fortsätter att spela och betalar för minst en månad.
Den som återvänder åtnjuter dock också en hel del godbitar, eller vad sägs om följande:

  • En valfri karaktär, färdiglevlad till 80 omgående
  • Gratis uppgradering till Cataclysm, inklusive Wrath of the Lich King
  • Fri flyttning av en karaktär till andra fraktioner och världar
  • Sju dagars gratis speltid, aktiveras direkt

Intresserad? Skicka din inbjudan här.

31 januari

Att dumpa WoW-beroendet

En riktigt fin liten amatörfilm om en kille som en dag vaknade upp ur sitt World of Warcraft-koma och tog tag i sitt liv.

Via @Vicachu.

21 november

19 november

Låt World of Warcraft pryda din iPhone


Ägare av iPhone 4 och iPhone 4S kan nu smycka ut sina lurar med World of Warcraft-märkta skydd. Det är Performance Designed Products som ligger bakom de båda skalen som kommer i två olika utföranden, ett för Aliiance och ett för Horde. Dessa ska även, enligt pressmeddelandet, kunna köpas på välsorterade GameShop-butiker runt om i såväl USA som Europa. Räkna med en prislapp på ett par hundralappar översatt till svenska kronor.

11 november

800 000 flyr World of Warcraft


Det sjukligt populära onlinerollspelet World of Warcraft tappar användare. Betalande sådana, enligt Blizzard själva. Under andra kvartalet i år låg man på 11.1 miljoner spelare, en siffra som lagom till det tredje kvartalet sjönk med ca 800 000 personer ned till 10.3 miljoner. Förvisso ett avsevärt tapp och en rejäl inokmstsänkning, men för att vara ett sju år gammalt spel bör man istället vara ganska så nöjd med att ha över tio miljoner aktiva användare. Blizzard tycker dock inte det och enligt studions president, Mike Morhaime, kommer man att vidta åtgärder för att hamna på rätt spår igen, det vill säga uppåt.
De kämpar på, det ska de ha kudos för, men någonstans måste man nog inse att inget varar för evigt. Inte ens World of Warcraft. Och om Mike & Co känner sig lite nere över de senaste siffrorna kan de ju alltid slå Square Enix en signal och fråga hur det går med Final Fantasy XIV.

23 oktober

World of Warcraft: Mists of Pandaria


World of Warcraft fortsätter sitt korståg, nu med den senast utannonserade expansionen Mists of Pandaria. Denna gång går Blizzard och gör en riktig Kung Fu Panda när man introducerar den nya rasen Pandaren. Föga överraskande handlar det alltså om pandor. Läs vidare →