Nutopia

Arkiv för
Twelve South

1 februari

SurfacePad är inte ett skal till iPhone 5

SurfacePadTwelve South tycker inte att vi ska kalla SurfacePad för ett skal till iPhone 5, och visst, det känns lite orättvist. SurfacePad är nämligen en tajt liten sak, och dubblar som ställ med. Personligen föredrar jag min iPhone 5 naken, som den är tänkt att vara.
SurfacePad kostar $35 (cirka 220 kr) och dyker väl upp i Sverige vad det lider.
Läs vidare →

8 augusti

BackPack 2 är självklar på vårt nya kontor

”Vårt nya kontor” är inte just Nutopias kontor, utan webbyrån Odd Alice dito. Vi jobbar alla med laptops (Macar förstås), och har Thunderbolt Display-skärmar på våra arbetsplatser. Eftersom vi alla har gått över till Air-modeller (förutom vid tyngre jobb) så kommer vi nu även komplettera med en BackPack 2 från Twelve South för varje Thunderbolt Display-skärm (den fungerar även med iMac förstås). Bilderna nedan tydliggör varför. Dessvärre verkar BackPack 2 inte hittat till Sverige riktigt än, den släpptes nyligen, men när den gör det kommer den troligtvis kosta som den första BackPack-modellen, alltså 450-500 kr ungefär.

6 juli

8 februari

HoverBar hänger upp din iPad 2

Twelve South tycker att vi ska hänga upp vår iPad 2:or lite överallt med HoverBar. Rätt tufft utförande, men verkar det inte lite svajigt? Kostar $80 (cirka 530 kr) i USA och kommer säkerligen hit snart.
http://youtu.be/d61VSCSE-PE

4 november

PlugBug är laddaren många Apple-nördar drömt om

Så enkelt och så smart. PlugBug från Twelve South är en smart laddare som inte bara kan mata din MacBook Pro med ström utan även har ett USB-uttag för snabb laddning av exempelvis din iPhone eller iPad. Detta är möjligt tack vare att PlugBug använder den vanliga MacBook Pro-laddaren och kopplas på denna – ingen annan än Apple får nämligen göra laddare med den magnetiska magsafe-kontakten. Smart lösning, och $35 (cirka 230 kr) är inte så farligt pris.
Mindre kul är att PlugBug just nu bara finns för den amerikanska marknaden just nu. En internationell variant är på gång hälsar företaget.

20 februari

MagicWand bygger ihop tangentbord och Magic Trackpad


Vill du sätta ihop Apples blåtandstangentbord med deras (utmärkta) Magic Trackpad? Twelve South tror att det är allas dröm, så de har släppt MagicWand för knappa $30 (cirka 190 kr) så att vi lätt kan ta med oss en pryl till soffan. Det är väl också där det verkligen är en fördel att de sitter ihop, inte sant?
Video? Men så klart! Läs vidare →