Nutopia

Arkiv för
The Dark Knight

5 december

Lucka 5: Batman x3

Batman. Finns det någon som inte gillar honom egentligen? Och då talar jag inte om den gamla generationens Batman, utan den riktiga, den som Christopher Nolan skapade. För det finns ingen bättre Batman och alltså blir Nolans version då bäst. Glasklart, eller hur!?
Den senaste och sista delen i ovan nämnda regissörs Batman-trilogi, The Dark Knight Rises, släpptes för inte så längesedan på Blu-ray och DVD och så klart finns det nu en sexig liten Batman-box att ge bort i julklapp. Jag skulle till exempel bli själaglad om en sådan box låg under min gran i år. Vill man istället ge bort filmerna digitalt kan man alltid inhandla ett presentkort på till exempelvis iTunes Store. Dessvärre går det inte att få tag på HD-versionerna digitalt (än – hoppas vi i alla fall), utan bara DVD-motsvarigheten, vilket är EXTREMT fånigt om du frågar mig.
Hoppa över till Prisjakt för att hitta det bästa priset på Batman-boxen just nu (den ligger runt 350 pix). Sen är det bara beställa, hämta ut och slå in!

30 maj

Bara Jokern

Vad sägs om Jokerns repliker från The Dark Knight samlade i ett drygt tio minuter långt videoklipp? Ett måste för Heath Ledger-fans förstås.
Uppdaterat! Videoklippet är tyvärr borttaget. Typiskt filmbranschen…

Via Boing Boing.

17 februari

Warner Bros. släpper The Dark Knight och Inception som appar

Warner Bros. vill inte vänta på att Apple ska låta dem sälja filmer världen över, så de släpper The Dark Knight och Inception som appar. Själva appen är gratis, men du måste köpa loss filmen som in-app-köp. Det kostar desto mer, nämligen 75 kr om du ska strömma filmen via nätet och 95 kr om du vill ladda ner för att titta offline.
Kolla videodemot nedan, man har verkligen tagit DVD-konceptet och appifierat det: