Arkiv för Tapbots

Tweetbot till Mac ute nu

Thord D. Hedengren

Tapbots har släppt Tweetbot till Mac, köps för 149 pix från Mac App Store. De av oss som kört betan (gratis så klart) vet att det här är en stabil app och troligtvis det bästa alternativet för twittrare till OS X i dag.

Tweetbot till Mac

Jesper Bylund

Tapbots, skaparna av en rad populära appar till iPhone och iPad, har släppt en offentlig alpha-version av deras Twitterklient Tweetbot till Mac. Alpha-versionen finns att ladda ner på Tapbots blogg .
Tweetbot
(mer…)

Tweetbot finns nu till iPad, bästa Twitter-appen?

Thord D. Hedengren

Idag uppdaterade Tapbots underbara Tweetbot till iPhone (22 kr), en trevlig uppdatering även om det lite ljusare formspråket kanske tar lite tid att vänja sig vid. Man hade dock en överraskning, nämligen en efterlängtad iPad-version! Tweetbot till iPad (22 kr) är vid första anblick precis vad jag väntat på, och efter lite initialt testande kan jag bara ge två tummar upp. Bäst hittills på paddan, helt enkelt.

Tweetbot, en snyggare Twitter-app

Thord D. Hedengren

TweetbotTapbots är kända för sina snygga och smarta appar, som utmärkta kalkylatorn Calcbot exempelvis (universal, 15 kr, rekommenderas). Nu äntligen har deras Twitter-app, Tweetbot, släppts och den kostar blott 15 kr under begränsad tid. Dessvärre är det bara till iPhone och iPod touch, så hur Tapbots ser Twitter på en iPad återstår att se.
Finns det någon anledning att ge Tweetbot en chans? Japp, och här är varför! (mer…)